USLUGE

USLUGE SEČENJA,SLITOVANJA, PREMOTAVANJA I NANOŠENJA LEPKA

NEOflex kao firmu čine ljudi koji imaju iskustva u raznim oblastima industrije i sa raznovrsnim paletama materijala. U osnovnu ponudu našeg preduzeća ulaze uslužne obrade materijala na zahtev. Imamo izuzetno iskustvo upravo u uslužnim i lon poslovima sa raznovrsnim tipovima materijala i različitim stepenom obrade. Ukoliko imate potrebu za obradom plastičnih folija, lepljivih traka, polietilena, tekstila, filca i slično u okviru premotavanja, slitovanja, sečenja, nanošenja lepka, štancovanja istražite naše mogućnosti u i van tih okvira.

 


Premotavanje

u osnovnom smislu podrazumeva rasporedjivanje džambo rolne materijala na manje rolne ili na drugi promer cevi kao osnovna faza konfekcioniranja polu proizvoda. Imamo iskustva sa premotavanjem polietilena, samolepljivih i nelepljivih folija od različitih polimera, filca, selotejpa, duplolepljivih traka itd. U mogućnosti smo da vam ponudimo premotavanje do 1500 mm. širine, do 350 mm. prečnika, a u procesu smo koji će vrlo brzo omogućiti premotavanje do 1000 mm. prečnika.


Rasecanje

Slitovanje folija i drugih materijala

je proces koji podrazumeva rasecanje materijala paračima ( sliterima ) ili kružnim noževima u zavisnosti od strukture elementa. Bliža definicija slitovanja bi bila: rasecanje prilikom premotavanja. NEOflex-ov tim ima veoma iskustva u rasecanju raznih vrsta materijala kao što su selotejp, polistiren, polipropilen, polietilenske folije, folije za laminiranje PVC stolarije, plastičnih profila i dr. Mnoge velike evropske i domaće firme nam poveravaju svoj materijal na obradu iz razloga pouzdanosti i ekonomske isplativosti, budite slobodni da nas kontaktirate rado ćemo Vas uvesti u naše mogućnosti obrade.


Masina za secenje

Sečenje traka iz rolne

izgleda upravo onako kako i zvuči, u našem pogonu posedujemo i mašinu za isecanje traka iz rolni do širine od 1250 mm. U zavisnosti od tvrdoće, debljine i do toga dali je materijal lepljiv ili ne zavisi i mogućnost obrade na ovakav način. Ovim principom se najčešće obradjuju duplo lepljive trake, polietilenske trake, razne mekane folije, filcevi i sl. Ovim principom je moguće obraditi i kombinacije materijala kaširane u jednu kompaktnu celinu bile one lepljive ili ne.


Nanošenje lepka

na manje ili veće površine u zavisnosti od zahteva izvodi se već pripremljenim lepkovima osetljivim na pritisak sa pokrivnom zaštitnom folijom. Pored ovog načina posedujemo i mogućnost nanošenja lepkova različitih karakteristika direktno na materijal, a uskoro ćemo biti u poziciji da ponudimo i mnogo više, pratite nas…


Uslužno konfekcioniranje

proizvoda na zahtev je usluga koju nudimo potencijalnim saradnicima kao naj ekonomičnije rešenje kako doći do gotovog proizvoda ukoliko ne posedujete tehnologiju ili informacije u oblasti kojom se NEOflex bavi. Radeći za mnoge kompanije svedočimo trendu porasta ove vrste obrade od džambo poluproizvoda do upakovanog proizvoda spremnog za trgovinu, pri čemu dodata vrednost u proizvod nemerljivo prelazi troškove obrade u našem centru. U zavisnosti od Vaših zahteva naćićemo najpogodnije rešenje na kojem će Vam konkurencija zavideti.

 


 

Duostick
Akuflex logo - Copy