Proizvodi za pakovanje i zaštitu

Pakovanje kutija selotejp + duct

Pak traka standardnog kvaliteta u bojama braon ( ten ) i prozirna. Nosač lepka neutralna BOPP ( bipolarno orijentisani polipropilen ) folija sa nanosom akrilne disperzije kao lepak. Zasebni komadi trake se mogu isporučiti na našim štampanim hilznama, blanko hilznama ili hilznama sa logom kupca, prema zahtevu otvoreni smo za sve opcije. Sirina trake za pakovanje prema standardu je 48mm mada mi nudimo mogućnost izbora širine nar

Selotejp samolepljive trake, mat, clear, plava i bela

avno u opsegu mogućnosti naše opreme. Dužina trake može biti do 900m naravno ukoliko je širina adekvatna dužini. Ohrabrujemo vas da nas kontaktirate ukoliko imate ikakve nedoumice ili naizgled nerealne zahteve moguće da imamduct tape ducko rešenje za vas.


Duck tape ili dukt tape+ je posebna vrsta visoko kvalitetne I izdržljive trake napravljene od polietilenske folije u kombinaciji sa platnenim srednjim slojem i lepkom. Lepak kod ove vrste traka je osetljiv na pritisak ( pressure sensitive ) sto je izuyetno jak lepak, a kada se kombinuje sa tekstilnim nosačem ima odlične sposobnosti ne samo lepljenja i vezivanja nego i pričvršćivanja, dihtovanja, zatvaranja rupa i tako dalje. U našem programu imamo sive trake i trake crne boje, ali možemo prema zahtevu izvršiti nabavku i nekih drugih boja dak tejp.


Selotejp pTraka za hladnjace plava 1ojačani akril za hladnjače u boji. Trake sa pojačanom lepljivošću se uglavnom koriste u plavoj boji, mada kod nas možete uzeti i braon. Trenutno imamo samo standardno konfekcionirane trake 48 mm x 50 m u pakovanju od 36 komada. Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem mejla ili telefonom.


Pak traka 1U ovom delu smo izdvojili samo neke od širokog izbora proizvoda i mogućnosti koje posedujemo i u koje ulažemo,  U našem proizvodnom pogonu nudimo razne pogodnosti u smislu obrade traka za pakovanje prema vašim zahtevima. Specifične zahteve ili van standardne dimenzije je moguće konfekcionirati ukoliko ne prelaze marginalne mogućnosti mašina u našem pogonu. Standardna dimenzija je uglavnom dimenzija debljine kao i postojanost ili lepljivost folija, ali sto se tiče širine ( od 10 do 1000 mm) i dužine od 10 do 1000 m. mozemo vam izaći u susret. Opcione ponude su još i ponuda štampe na pak. trakama kako flekso štampa na ne lepljivoj površini trake, tako i štampa folije pre nanošenja lepka, tako zvana sendvič štampa. Postoji i mogućnost obrade vaših proizvoda u smislu proizvodne usluge, kako raznih vrsta traka za pakovanje tako i raznih folija samolepljivih i ne lepljivih bez obzira na to da li ih mi imamo u svom proizvodnom programu ili ne. Za sve informacije najbolja opcija je da nas kontaktirate putem interneta ili na brojeve telefona za kontakt.


Duostick
Akuflex logo - Copy