Selotejp traka clear , mat , plava i bela

Industriski ili selotejp traka za ručne aplikatore


U NEOflexu postoji deo pogona koji se bavi konfekcioniranjem ručnih i mašinskih selotejpa u bojama braon ( mat ), prozirna ( clear ), plava i bela. Pošto je selotejp jedan od proizvoda široke potrošnje, sa tim u skladu postoji i srazmerno mnogo konfekcionara ovog proizvoda. NEOflex Vam nudi garantovano pouzdan proizvod i ne odstupa od kvaliteta.Naša ponuda obuhvata standardni selotejp od 45 mikrona, namotan na hilznu od 76mm, a delimo ih prema volumenu na manuelni i mašinski odnosno industriski.

Manuelni selotejp

U ponudi imamo traku za manuelno pakovanje kutija ili pakovanje sa ručnim aplikatorima. Možemo Vam ponuditi standardnu širinu 48mm, kao i prema zahtevu širinu od 75mm. Standardne dužine za ovu vrstu trake su 50, 100, 150 i 180m uzeći u obzir da je 180m najveći volumen koji može da se umetne u ručni aplikator. U našoj ponudi je selotejp traka standardnog kvaliteta, uzimajući pouzdan repromaterijal ne dozvoljavamo odstupanja od standarda. Možete biti uvereni da ćete kontinualno dobijati traku bez variacije u kvalitetu. Ukoliko Vam je potreban ne standardan proizvod za pakovanje u proizvodnji, na osnovu količina, možemo Vam izaći u susret.

Mašinski, industriski selotejp

se koristi u mašinskim aplikatorima za formiranje kutija, sa razlikom u volumenu koji se kreće od 200m do dužine od 1000m. NEOflex preporučuje korisnicima maksimalan volumen trake koja može da se umetne u aplikator, vodeći računa o ekonomskoj isplativosti za korisnika. Selotejp trake za mašinsku aplikaciju su standardnih širina od 48 i 75mm. Boje selotejpa koje su najzastupljenije kod nas su prozirna ( clear ), braon ( mat ), bela i plava traka namenjena za niske temperature ( selotejp traka za hladnjače ).

Trenutno je najzastupljenija i najekonomičnija traka na bazi akrilne disperzije, a može mo vam ponuditi i solvent selotejp. Kao što je navedeno u našoj proizvodnji koristimo repromaterijal od 45 mikrona za clear i mat trake i 48 mikrona za beli i plavi selotejp za hladnjače. Ako vas interesuje povoljan selotejp bez varijacija u kvalitetu kontaktirajte nas, rado ćemo Vam izaći u susret.


Duostick
Akuflex logo - Copy