NEOflexMi smo Neoflex, kompanija koja vodi računa o svojim korisnicima i njihovim zahtevima, ceni i poštuje svoje saradnike i svakim danom unapredjuje odnose kao garanciju sigurne budućnosti. Širimo poslovne mogućnosti kroz adaptaciju i formiranje novih proizvodnih sposobnosti i kontakata kako bi razvili što više opcija u vidu funkcionalnosti i estetike. Jasna nam je potreba za inovacijama i funkcionalnim olakšicama u vidu novih proizvoda iz tog razloga svaki vaš predlog i zahtev će dobiti našu punu pažnju. Verujemo da ćemo ispuniti i više od vaših očekivanja, hvala na poverenju.

Pored decenija u oblasti obrade duplo lepljivih i traka od ekspandiranog polietilena ( EPE ) proteklih godina u svoj program smo uvrstili i obradu selotejpa, pak traka, duct tape kao i obrade folija od raznovrsnih materijala. Fokus nam je na polimerima i sintetičkim materijalima ali nismo zapostavili ni obradu prirodnih potpuno obnovljivih sirovina. Jedan od benefita godina provedenih u industriji pored dragocenog iskustva su i kontakti sa vodećim svetskim i evropskim kompanijama u oblasti duplofana, polietilena, plute, selotejpa i drugih elemenata za dihtovanje i pakovanje. Sigurni smo da će vam naše iskustvo i kontakti pomoći za rešavanje svake situacije na obostrano zadovoljstvo i korist.

Oformili smo tim vrhunskih stručnjaka iz oblasti koje predstavljamo koji svakodnevno usavršavaju proizvodne procese. To rade na osnovu sopstvenih, a prvenstveno vaših iskustava zato ohrabrujemo sve korisnike da izdvoje malo svog vremena kako bi nam poslali povratne informacije o svojim zapažanjima i mogućnosti unapredjenja proizvoda i usluga. Vodeći se ciljem da svaki korisnik dobije više od onoga što očekuje unapredićemo svoje pogone upravo na osnovu vaših saveta, hvala.


Duostick
Akuflex logo - Copy