NEOflex distribucija

Sundjeraste EPE termosilent folije

Termosilent sundjerasti filc

Termosilent EPE sundjerasta folija

Od nedavno NEOflex je počeo distribuciju EPE termosilent folija poznatog slovenačkog proizvodjača Izoterm Plame. U saradnji sa njima organizovali smo distributivni centar u kome možete nabaviti sve proizvode od ekspandiranog polietilena koje imaju u ponudi. Kao distributivni centar nudimo Vam raznovrsne opcije po kojima mozete rešiti svoj problem nabavke ovih izolacionih elemenata ukoliko zadovoljavaju Vaše potrebe.

Termosilent folije se mogu podeliti prema nameni u dve osnovne grupe:

  • folije i elementi za pakovanje i zaštitu i
  • folije i trake kao izolacioni elementi.

 Sundjeraste folije za pakovanje i zaštitu

Ako želite da zaštitite Vaše proizvode od udaraca, ogrebotina ili drugih oštećenja prilikom transporta, naročito prema inostranstvu, onda su sundjeraste EPE folije nezaobilazan element pri pakovanju vrednih proizvoda. Dokazanog kvaliteta, sundjeraste polietilenske folije se najčešće koriste u industriji nameštaja ili stolarije, gde proizvodi nesmeju da imaju ni najmanja oštećenja prilikom transporta. Folije se proizvode u standardnim debljinama od 1mm, 2mm, 3mm, 5mm, 10mm u rolnama, a moguće je poručiti i veće debljine sa tom razlikom što se one proizvode u tablama 1200 x 2000mm. Sundjeraste folije je moguće na razne načine obraditi tako da služe baš onoj nameni koja Vam je potrebna. Medju proizvodima namenjenih zaštiti su i sundjerasti elementi, kao što su profil L 50, zaštita za ćoškove, samolepljivi odstojnici za nameštaj i dr. Najpreciznije informacije možete dobiti ukoliko nas kontaktirate.

 Sundjeraste izolacione folije i trake

Najbolji način da dočaramo izolacionu sposobnost sundjeraste trake je da Vas podsetimo da je EPE folija od 2mm nezaobilazna podloga ispod laminata. Samo 2mm ima dovoljnu izolacionu moć da Vas zaštiti od hladnog betona. Sve u ovom asortimanu može biti konfekcionirano na trake, bilo da su one samolepljive ili ne. Sa tim u vezi izdvajamo EPE traku za plivajuće podove 5 x 100mm. Termosilent folije se mogu poručiti u svim standardnim dimenzijama, kao i van standardnim, ali to ipak zavisi od količine. Što se tiče odnosa cena i izolacionih sposobnosti retko koji materijal moze da parira sundjerastoj EPE termosilent foliji.


Duostick
Akuflex logo - Copy